Opslag Zwolle

Wanneer u op zoekt bent naar opslagruimte in Zwolle, kunnen wij onze partner Loods 038 Self-Storage aanbevelen. Dit Self-Storage bedrijf is geopend in 2010 en u vindt hier een grote keuze aan veilige en flexibele opslagruimtes, varierend in grootte van 1 tot 100 m3.  In totaal zijn er ruim 30 verschillende formaten en bijna 300 opslagruimtes.

Over Loods 038

Loods 038 biedt vele aanvullende services voor haar klanten. Zo kunnen mensen die een opslagruimte huren kosteloos gebruik maken van de handige en veelzijdige aanhangwagen. Ook biedt Loods 038 gratis goederenontvangst, handig voor bedrijven! Er zijn vele verschillende redenen waarom tijdelijk opslagruimte huren een uitkomst kan bieden. Voor deze uiteenlopende redenen vindt u bij Loods 038 een passende oplossing. Of u nu op zoek bent naar inboedelopslag in Zwolle voor uw meubelen of huisraad, uw zolder aan het opruimen bent, of de schuur zo vol staat dat u niet fatsoenlijk meer bij uw spullen kunt, Loods 038 is de flexibele manier om aan dit gebrek aan ruimte een einde te maken.

Huur veilige en flexibele opslagruimte in Zwolle

De opslagruimtes bieden de oplossing voor zowel particuliere opslagruimte als zakelijke opslagruimte. Zakelijke klanten huren een betaalbare en gemakkelijk plek voor opslag van het archief welke verschillende jaren bewaard moet worden. Ook zijn er mogelijkheden tot de opslag van handelsvoorraad voor onder andere vertegenwoordigers en webshops die te maken kunnen hebben met grote wisselingen in de voorraden. Met het huren van tijdelijke opslagruimte kunnen deze schommelingen prima worden opgevangen.

Dus zoekt u opslagruimte in Zwolle, maak dan direct een einde aan uw gebrek aan ruimte en reserveer vandaag nog uw opslagruimte bij Loods 038 in Zwolle.

Adresgegevens:

Schoenerweg 1b 8042 PJ Zwolle
Tel: 038-4237123
Mail: info@loods038.nl

website:
www.loods038.nl